oud-leerlingen 
www

Indra Bogaert
www

terug naar vorige pagina

  

 
 
opsommingsteken

In september 2002 kwam ik naar IVIO-Salvator omdat ik voor rekenen al een jaar achterstond. Ik had dyscalculie. Daardoor was ook mijn zelfvertrouwen volledig weg en ik was zeer schuchter.
 

opsommingsteken

Nu zit ik op de middenschool van het gemeen-schapsonderwijs in Zelzate en ik stel het zeer goed. Als je mijn rapport wil zien, klik dan hier.
 

opsommingsteken

IVIO SALVATOR zal altijd een plekje in mijn hart hebben, want dankzij jullie goede opleiding en opvang heb ik zo'n goede cijfers! 
 


 Indra Bogaert
verliet onze school in 2005.

 
 

2009: Ik ben nu 17 jaar.
 

opsommingsteken

Wat ik merk aan mezelf is dat ik serieus veranderd ben, en een groot deel komt dat door mijn ouders! Ik luister nog steeds graag naar de wijze woorden van mijn papa, maar de raad die ik op Salvator kreeg zal me ook altijd bijblijven!

opsommingsteken

Ik heb nu net mijn 4de middelbaar af, maar met heel veel geluk!. Mijn wiskunde is nog steeds een flop, had maar 33% behaald op mijn eindexamen. Maar ik werd toch gedelibereerd. Daar ben ik de leerkracht dankbaar voor.

opsommingsteken

Ik heb 3 examens niet kunnen meedoen, wegens dat ik dringend moest opgenomen worden door een acute appendix. Toch hebben ze mij ook gedelibereerd.

opsommingsteken

Ik maak me nu klaar voor het 5de middelbaar. Ik heb er moed op, want dit zal nu mijn 2de jaar op internaat worden in Oostende. Ik hoop wel dat dit jaar meer zal meevallen dan het vorige!. Ik heb namelijk veel downs gehad. Maar ik kom er altijd weer bovenop.

opsommingsteken

Ik denk nog vaak aan de tijden van vroeger op die fantastische school. Ik dank nog steeds alle leerkrachten die me geholpen hebben om respect, zelfvertrouwen en mezelf te vinden.