oud-leerlingen 
www

Jonathan Bonnet
www

terug naar vorige pagina

 

 

Jonathan Bonnet
verliet onze school in 2005.
opsommingsteken

In 2003 moest ik mijn oude school verlaten (wat ik heel erg vond, want ik was er graag) omdat mijn leerniveau niet hoog genoeg was. Ik had vooral een groot probleem met spelling. Mijn ouders gingen dus op zoek naar een type 8-school en dat werd IVIO-Salvator. Ik beleefde er twee gelukkige jaren.
 

opsommingsteken

Ik zit nu in het Middelbaar (TSO) op Edugo en ik scoor behoorlijk goed. Dat heb ik vooral te danken aan de structuur die ik op de Salvatorschool meegekregen heb. Mijn huidige leerkrachten staan er soms van te kijken en ikzelf ben er ook nogal trots op. Alles wordt er veel gemakkelijker door.
 

opsommingsteken

Oktober 2007: Ik volg nu les aan de Kok-Hotel-en-Bakkerijschool Tweebruggen. Ik studeer de richting bakkerij, chocolatier. Ik heb het heel erg druk maar alles gaat z'n gangetje en ik doe het goed. Ik zit nog steeds in TSO (=technisch) en zit nu al in mijn 3de jaar. Ik heb het een beetje moeilijk met Frans maar voor de rest gaat alles goed. Verder zijn er nog twee studenten in mijn klas met dyslexie. Er wordt veel rekening met ons gehouden en we doen ons best om geen onvoldoendes te hebben.