oud-leerlingen

Joris Sluiter

 

terug naar vorige pagina

  

 
 
opsommingsteken

Sluiter Joris
 

opsommingsteken

Ik kwam in 1997 naar de Salvatorschool omdat ik motorische problemen had. ik ben de leerkrachten en de personen die mij steunden zeer dankbaar.
 

opsommingsteken

Toen ik in 2003 de school verliet heb ik mijn eerste 2 jaar beroeps onderwijs gevolgd in PTI in Eeklo.

Maar na Kerstmis in mijn 2de jaar hebben mijn ouders en ik besloten om een andere richting te zoeken (op aanraden van de leerkracht) en heb ik gekozen om verder te gaan in de richting Kantoor- Verkoop, dit volgde ik op het PHTI in Gent.

Op het einde van mijn 2de jaar behaalde ik 72%, ik was toen heel trots op mezelf, omdat ik nog maar 2 trimesters op die school zat.

Daarna is het bergaf gegaan moet ik eerlijk toegeven, ik behaalde in mijn 3de jaar net geen 60%, en mijn 5de jaar heb ik moeten overdoen, (spijtig genoeg) in mijn 6de jaar was ik nog eens gebuisd omdat ik in de knoop zat met mijn eindwerk.

Daarna ben ik beginnen werk zoeken en heb vrijwel meteen werk gevonden, wel via interim-contract, maar toch.

Ik heb eerst een maand of 3 in GB Dampoort gewerkt, maar ik vond het maar niets zo een interim-contract dus heb ik geprobeerd om binnen te geraken bij de post, en met succes! Dacht ik. Maar na een maand mocht ik terug ander werk gaan zoeken, omdat ik iets te traag werkte. Dus opnieuw werk gezocht via interimkantoren en momenteel werk ik terug in de GB aan het Van Beverenplein.

Ik stel het momenteel zeer goed op het werk.Toffe collega's, en goede uren

Spijtig genoeg wel zonder diploma op zak.

Ik mis de tijd op Salvator wel, het was een leuke tijd!

BEDANKT DAARVOOR!!!

 

 

 Joris Sluiter
verliet onze school in 2003.