oud-leerlingen 
www

Julie Gyssels

terug naar vorige pagina

 

 


Julie Gyssels
verliet onze school in 1993.
 
opsommingsteken

Vroeger ging ik in Eeklo naar school, maar al snel bleek duidelijk dat ik enorme leerproblemen had. Testen van het P.M.S. wezen uit dat ik voor sommige vakken bijlessen nodig had, maar elke bijles die ik volgde gaf geen enkel resultaat. Bovendien kregen de leerlingen die niet met de lessen meekonden weinig aandacht. Daardoor moest ik het 2de leerjaar opnieuw doen en het 5de ook.

opsommingsteken

Ik herinner mij de eerste schooldag op Salvator alsof het gisteren was. Ik was enorm bang die dag, ik zou niemand kennen en zou daar helemaal alleen staan. Maar al gauw werd ik getroost door de leerlingen van mijn nieuwe klas.

opsommingsteken

De school maakte van mij een heel ander meisje: de faalangst verdween, ik behaalde goeie punten, en de leerkrachten haalden heel wat kwaliteiten naar boven uit elke leerling.

opsommingsteken

Na het IVIO ben ik 3 jaar in St-Laureyns (Edward-Poppe-Instituut) naar school gegaan, waar ik 1 jaar kantoor en verkoop gevolgd heb.

opsommingsteken

Helaas slaagde ik niet en moest ik een andere richting kiezen. Ik koos dan voor personenzorg, die richting heb ik dan ook in het OLV-Ten Doorn gevolgd in Eeklo.

 
 
opsommingsteken

Toen ik 18 werd heb ik er de brui aan gegeven. Ik wou niet meer naar school gaan en bovendien zat ik bij leerlingen die 2 jaar jonger waren. Ik wou gaan werken en heb dat dan ook gedaan...

opsommingsteken

Tot nu... Ik ben nu 25 jaar. Ik ben vorig jaar in september getrouwd. Momenteel ben ik nog werkloos, maar in september start ik samen met mijn man een winkel in Knokke in de textielsector.

opsommingsteken

Positieve vooruitzichten dus...