oud-leerlingen 
www

Jürgen Claeys
www

terug naar vorige pagina

  

 


Jurgen Claeys
verliet onze school in 1999
opsommingsteken

Ik kwam in 1997 naar de Salvatorschool met concentratieproblemen. Na Salvator ging ik naar het PTI in Eeklo. Daar ging het echter niet zo goed en ik weet zelf niet waarom. Na 2 maanden zijn we verhuisd naar Melle en liep ik school in het GITO in Merelbeke waar ik een opleiding bouw volgde. Er waren nog een paar oud-leerlingen van Salvator. Maar ook hier ging het niet goed, omdat ik er mijn voeten aan veegde. Ik werk liever met mijn handen dan met mijn hoofd.
 

opsommingsteken

Na een paar keer dubbelen was ik het echt beu. In mijn 4de jaar ben ik gestopt. Ik ben beginnen werken bij mijn stiefpa in het bedrijf Dugardein-De Sutter in Melle. Daarna heb ik bij Campina wat ervaring opgedaan als operator, tot het contract afgelopen was. Daarna heb ik in de brandbeveiliging ervaring opgedaan als magazijnier, dat hield in: het onderhoud van brandblussers en CO2 duikflessen, herkeuring en bestellingen klaarmaken voor levering. Daarna heb ik enkele korte jobs gedaan, bij Mc Donalds, Klingele Chocolade en ook een maand of 3 in een bandencentrale.
 

opsommingsteken

Nu werk ik als een soort vertegenwoordiger in een bedrijf dat Proximedia heet. Dat houdt in dat wij een totaaloplossing zijn voor bedrijven voor alles wat met het Internet te maken heeft. Dit wordt misschien een vaste job.
 

opsommingsteken

Ik loop nu rond in kostuum en ga van baas naar baas in bedrijven die geïnteresseerd zijn. Ik woon zelfstandig in een huisje in Evergem.