oud-leerlingen 
www

Tom Bogaert
www

terug naar vorige pagina

 


 

 

Tom Bogaert
verliet onze school in 1997.
 
opsommingsteken

In 1990 kwam ik naar Salvator. Ik had met een paar dingen problemen, met wiskunde en ook met Nederlands. Ik las bijvoorbeeld zinnen aan één stuk door, zonder punt of komma. Maar wist wel wat ik las en dat was dan ook weer een mysterie. Heb 1 jaar in een brugklasje gezeten. Bij juf Sofie, dacht ik.
 

opsommingsteken

Ik ben nu reeds 5 jaar afgestudeerd. Ik heb 7 jaar beroeps houtbewerking gevolgd, waar dus 1 jaar specialisatie in zat. Dat was in Don Bosco Sint-Denijs-Westrem. Ik stelde het daar goed, had altijd goede punten. En heb in het 6de jaar en ook in het 7de jaar een klasprijs gekregen.
 

opsommingsteken

Ik werk nu al 5 jaar, en heb ondertussen verschillende dingen bijgestudeerd, waaronder 1 jaar Franse les. Ik heb ook verscheidene attesten behaald, zoals heftruckattest, rolbrugattest, attest van ehbo.
 

opsommingsteken

En nu ben ik al bijna één volledig jaar bezig met een slo-cursus om leerkracht te worden in de houtbewerking. Ik dank de Salvatorschool hartelijk voor hun hulp toen. Ik ben een optimistische persoon geworden dankzij hun.
 

opsommingsteken

Ik heb ook nog een jeugdbeweging opgestart: kaj sdw. Kan één ding duidelijk zeggen, iedereen heeft talenten!