20-10-2005
tekst: Bart Soenen

    

   IVIO      Salvator      schoolteam      didactiek      samenwerking      M.O.S.      vorig schooljaar  
  


     

 

 

Op donderdag 20 oktober was er voor de laagste klassen een sprookjestocht op de Blaarmeersen. De klassen van juf Tine, juf Monique, juf Tina, juf Nele, juf Irene, juf Mia, juf Ann, juf Ellen, juf Leen en juf Colette en de kinderen van het eerste leerjaar van het college van Melle, kregen op een speelse manier allerlei sportieve opdrachten.

Het was een prachtige dag! De zon was van de partij en dat zorgde voor heel veel stralende gezichtjes. Iedereen vond het superleuk en jammer dat de dag zo snel voorbij was. Moe maar gelukkig gingen we op het einde van de dag naar huis.

 

 


 

Waarover ging het?

 


klik op mij


De
Herfstkoning
is iets kwijt maar hij weet niet juist wat. Hij weet alleen dat hij het heel erg nodig heeft om het herfst te laten worden. Hij vraagt de kinderen om hem te helpen zoeken. Daarvoor moeten ze het sprookjespad volgen door de paddestoeltjes in het bos te volgen. De sprookjesfiguren die ze op hun weg tegenkomen kunnen hen helpen. De kinderen moeten wel telkens een opdracht uitvoeren en dan krijgen ze een puzzelstukje dat hen steeds een beetje dichter bij de oplossing brengt.

 
   Wie kwamen ze allemaal tegen?  
klik op hun naam
 

 

opsommingsteken

Sneeuwwitje

opsommingsteken

Peter Pan

opsommingsteken

Roodkapje

opsommingsteken

Doornroosje

opsommingsteken

Assepoester

opsommingsteken

het lelijk eendje

opsommingsteken

de heks van Hansje en Grietje

opsommingsteken

de reus met de 7-mijls-laarzen

opsommingsteken

de wolf van de 7 geitjes

   

  

terug naar vorige pagina